FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER RM250 FOR PENINSULAR MALAYSIA ONLY

CART /

FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER RM250 FOR PENINSULAR MALAYSIA ONLY

CART /

FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER RM250 FOR PENINSULAR MALAYSIA ONLY

Exclusive Planner 2021-Moonlight
SKU planner2021-exclusive-moonlight Categories ,

RM39.90

Out of stock

—————
APA YG EXCLUSIVE SGT DGN PLANNER NI?
—————
.
RING BIND – Senang sangat nak buka setiap daripada 280 muka surat walaupon bahagian tengah. Paling best sebab boleh jimat ruang sebab guna ring bind boleh lipat planner ke belakang
.
TAB & SEPERATOR – Ada tab dari bulan January hingga December. Mudah dan cepat nak selak terus ke bulan yg kita nak. Nak review balik aktiviti bulanan pon senang!
.
MINIMALIST – Design dan warna yg minimalist nampak kemas dan tenang je buat yg melihatnya. Memang seronok nak menatap planner ni setiap hari!
.
ILMU TAJWID – Content tambahan dalam ekslusif planner 2021 ni, kita back to basic ok! Ilmu tajwid dlm bentuk infografik disampaikan dengan santai dan berwarna!
.
ELASTIC BAND – bukan hanya utk tampak ekslusif , malah utk elakkan planner dari senang terbuka semasa dibawa!
.
LIMITED EDITION – Hanya 30,000 unit sahaja available. Bayangkan korang yg ada planner ni adalah 0.0009% je dari rakyat Malaysia 32 juta org! SO EXCLUSIVE!
———–
APA CONTENT EXCLUSIVE PLANNER 2021 NI?
———-
.
Planner kami bukan buku kosong yg korang kena design sendiri dari awal. Pelbagai content kami dah sediakan untuk memudahkan pengguna dan memberi bnyk manfaat! Antara content dlmnya adalah:
.
✔️ Vision board
✔️ 2021 goals
✔️ Time to travel
✔️ Time to exercise
✔️ Checklist Khatam quran
✔️ Yearly reading log
✔️ Blank pages 40+
✔️ Calendar 2021
✔️ Calendar Hijri (1442H-1443H)
✔️ Monthly plan
✔️ Weekly & daily plan
✔️ Mutabaah amal
✔️ Letters to my creator
✔️ My quran moment
✔️ Weekly affirmation
✔️ Task management
✔️ Ramadhan roadmap
✔️ 2021 Roadmap
✔️ 2021 Planning Chart
.
WOW! Ni baru sikit. Ada banyak lagi content yg kita sediakan dlm Planner Exclusive ni!

Weight 0.25 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Exclusive Planner 2021-Moonlight”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top